ArticoleLiga 1

Victorie muncită pentru Bizz Brasil în fața lui Real București: Fosta campioană urcă pe primul loc

Dubla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, a trecut cu bine peste un test dificil pe care l-a dat marți seară pe terenul din Dristor, în etapa a cincea a Ligii I din Zona Sud.

Bizz Brasil s-a impus la limită în fața celor de la Real București, cu scorul de 3-2, după ce la pauză a condus cu 2-1.

După victoria din derby-ul cu FC Berceni, campioana în exercițiu, Bizz Brasil a început extrem de tare disputa cu Real București și a deschis scorul în minutul 3, prin Drumea Valentin.

La capătul unui sfert de oră de joc, Stanciu Claudiu a dublat avantajul lui Bizz Brasil, iar lucrurile păreau că intră pe făgașul normal.

Real București nu a renunțat însă la luptă și a redus din diferență în ultimul minut al primei reprize, grație reușitei semnate de Stan Ionuț.

Real nu a izbutit să egaleze în partea secundă, iar cei care au înscris au fost tot băieții de la Bizz Brasil, care au făcut 3-1 în minutul 34, prin Badea Alexandru.

Stan Ionuț a ieșit la rampă și pe finalul reprizei a doua, când a recidivat și a punctat pentru 3-2, însă reușita sa nu a mai contat decât pentru golaveraj, pentru că experiența celor de la Bizz Brasil și-a spus cuvântul, iar aceștia obțin trei puncte extrem de importante în economia luptei pentru titlu.

În urma acestui rezultat, Bizz Brasil ajunge la cinci victorii în cinci partide disputate și urcă pe primul loc al ierarhiei în Liga I, cel puțin până la meciul pe care Liverpool Team îl va disputa miercuri seară. De partea cealaltă, Real București rămâne cu 6 puncte și ocupă poziția a 10-a în clasament.

Articole similare

Close