ArticoleLiga 1 Est

Atletico Urziceni mai face un pas greșit în Liga I Est și pierde contactul cu primele două clasate

Atletico Urziceni a făcut joi seară al doilea pas greșit consecutiv în Liga I Est, după ce debutase cu patru victorii la rând, și începe astfel să piardă contactul cu primele două clasate în ierarhie.

După ce etapa trecută au fost învinși de FC Grivița, acum, băieții din Urziceni au remizat pe terenul din Giulești cu Inter Bragadiru.

Atletico a condus cu scorul de 1-0 la pauză, însă repriza secundă a fost una mult mai animată, pe care Inter și-a adjudecat-o cu 4-3, pentru un spectaculos 4-4 la final.

Până și cele două liste de marcatori au avut aceeași formă în această partidă: cu câte o dublă și alți doi jucători care au punctat câte o dată pentru fiecare echipă.

Pentru Atletico Urziceni au înscris căpitanul Constantinov Andrei, de două ori, decarul Stanimir Liviu și fundașul Gusa Antonio.

De partea cealaltă, Mohammad Khalaila a semnat o dublă pentru Inter Bucharest, pentru care au mai punctat Ali Agbaria și Aseel Zidan.

În urma acestui nou semieșec, Atletico Urziceni se menține pe locul 3 în ierarhie, cu 13 puncte, însă pierde contactul primele două clasate, care au punctaj maxim după șase etape jucate.

Inter Bucharest adună patru puncte și este pe locul 8 în clasamentul Ligii I Est.

Articole similare

Close