ArticoleLiga 2

Mihai Cristian s-a distrat cu defensiva Scorpionilor, iar liderul Cluj Bruj a ajuns la 14 victorii consecutive în Liga a II-a Sud

Liderul Ligii a II-a Sud, Cluj Bruj, continuă să defileze în campionat și pare principala favorită la promovarea în Liga I la finalul sezonului.

Luni seara, pe terenul din Ghencea, Cluj Bruj a mai făcut o victimă în drumul spre Primul Eșalon, pe FC Scorpionii, pe care i-a învins cu 9-3, după ce la pauză a condus cu 4-1.

Mihai Cristian a fost MVP-ul partidei, punctând de nu mai puțin de șase ori în poarta Scorpionilor, în timp ce Păun Cristi a semnat un hat-trick pentru învingători.

Onoarea Scorpionilor a fost salvată de golurile înscrise de Muti Roua Aurel, Nicolae Roger și Paul Valerică.

În urma acestui nou succes la scor, Cluj Bruj rămâne cu victorii pe linie în acest sezon și, cu 42 de puncte, conduce clasamentul Ligii a II-a Sud, la egalitate cu PSG Pantelimon, care are însă un joc în plus, în timp ce Scorpionii sunt pe locul 9, cu 28 de puncte.

Reamintim că, indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile pe care le ocupă în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, sunt invitate să participe, în perioada 10-12 august, în Albena, Bulgaria, la Friendship Open Tournament, competiție în care vor evolua echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 formații.

Subvenționarea din partea Ligii Prieteniei pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu se va beneficia de subvenție.

Articole similare

Close