ArticoleLiga 2

Condus încă din primul minut, liderul Cluj Bruj și-a respectat blazonul și a învins-o pe Diham Boys

Liderul Ligii a II-a Seria 2, Cluj Bruj, nu a avut o misiune deloc ușoară vineri seară, în duelul cu Diham Boys, care a contat pentru etapa a cincea a campionatului.

Condusă de Diham Boys încă din primul minut, Cluj Bruj a dovedit că este o echipă matură și a revenit până la pauză, când a avut 2-1, pentru ca în final să se impună cu 5-2.

Babasanda Ștefan a deschis scorul pentru Diham Boys în primele secunde ale partidei, însă băieții de la Cluj Bruj nu s-au pierdut cu firea și au reușit să răstoarne scorul de pe tabelă până la finalul reprizei, prin golurile marcate de Păun Cristian (min. 9) și Mihai Cristian (min. 11).

Partea secundă a fost controlată în totalitate de liderul Ligii a II-a Seria 2, care a făcut 3-1 în minutul 28, prin Radu Paul, pentru ca Păun Cristian să risipească orice emoție asupra învingătoarei din acest meci cu cinci minute înainte de final, când și-a completat hat-trick-ul, cu reușitele din minutele 34 și 35.

Ultimul cuvânt le-a aparținut învinșilor din această partidă, care au redus din diferență în minutul 37, prin Pirontea Florin, însă Cluj Bruj s-a impus cu 5-2, își menține linia perfectă de clasament după cinci etape și este în continuare pe primul loc.

De partea cealaltă, Diham Boys rămâne cu 6 puncte și ocupă poziția a patra a ierarhie, însă la distanță mare de podium.

Articole similare

Close