ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. FC Diham Boys intoarce in repriza secunda de la 0-1 si castiga duelul cu Piatra Alba!

FC Diham Boys, formatie aflata pe locul 7 in clasamentul Ligii 1, a intalnit joi seara formatia Piatra Alba, ocupanta locului 8. Egalitate de puncte intre cele doua combatante, insa cu un meci mai putin disputat pentru Diham Boys

Primele minute au fost minute de tatonare, Piatra Alba incercand prima un sut de la distanta, putin peste poarta celor de la Diham. Au urmat doua mari ocazii pentru Diham Boys, din doua cornere consecutive, a doua fiind o ratare de la cativa pasi de poarta celor de la Piatra Alba. Scorul a fost deschis in minutul 13, de Piatra Alba, in urma unei lovituri libere de pe partea dreapta. Sutul lui Dorin Dinca a gasit o bresa printre jucatorii care formau zidul celor de la Diham Boys, iar portarul nu a avut nici el o interventie tocmai fericita. Diham Boys are o replica prin Florin Pirontea, cu un sut ca din tun, de la o distanta considerabila, in bara. Putea sa fie golul serii, dar din pacate o noua ratare in contabilitatea baietilor de la Diham. 1-0 pentru Piatra Alba a fost scorul primei reprize, insa sarjele ofensive aratate de Diham Boys promiteau ca lucrurile nu vor ramane asa in actul secund.

Diham Boys a inceput mai bine a doua repriza, incurajata si de evolutia din primul act, atunci cand doar ghinionul a facut sa nu fie cel putin 1-1 pe tabela. Piatra Alba a plimbat bine mingea, insa o oarecare scadere de turatie se putea observa in jocul acestora. Egalarea a venit dupa un corner obtinut de Diham Boys, fructificat de Bogdan Floarea, omul nemarcat din ofensiva echipei conduse cu 1-0. Egalitate si jocul anunta o revenire a baietilor de pe locul 7. In minutele 32 si 35, Diham a reusit sa intoarca rezultatul, dupa ce au egalat, omul cu victoria fiind George Mita. Dubla acestuia aduce 3 puncte importante in clasament, impotriva echipei ce le ameninta locul ocupat in prezent.

O victorie meritata pentru Diham Boys, formatie ce a incercat mai mult poarta adversa. Piatra Alba ramane cu un plus daca discutam despre pasele legate mai ales din prima repriza, insa prea putin pentru o victorie la sfarsit.

Articole similare

Close