Articole

Pace pentru evitarea retrogradării: Lokomotiva Giulești și Sportul, egal ce le menține în Liga a II-a Seria 1

Lokomotiva Giulești și Sportul au încheiat la egalitate meciul direct disputat vineri seară pe terenul din Agronomie. Remiza, scor 3-3, le convine ambelor echipe, care grație punctului obținut se salvează de la retrogradarea din Liga a II-a Seria 1.

Lokomotiva a condus de trei ori, dar Sportul a reușit de fiecare dată să revină, iar pe final ar fi putut chiar să se impună.

Galan Răzvan a deschis scorul pentru Lokomotiva Giulești în minutul 5, dar Sportul a egalat după șapte minute, prin reușita semnată de Alin Petre.

Drăghici Robert a readus-o pe Lokomotiva Giulești în avantaj în minutul 16, însă Sportul a revenit în ultimul minut al reprizei, grație golului marcat de Mara Gabriel, iar la pauză s-a intrat cu scorul de 2-2.

Partea secundă a fost una echilibrată, în care nu s-a marcat până în minutul 31, când Galan Răzvan și-a trecut în cont „dubla” și i-a adus pe giuleșteni pentru a treia oară în avantaj. Sportul a avut însă nevoie de doar un minut pentru a reveni din nou în joc, iar Gabriel Mara a egalat în minutul 32, stabilind totodată și scorul final.

În urma acestei remize, cele două formații încheie sezonul deasupra zonei retrogradabile și vor evolua și campionatul următor în Liga Secundă.

Articole similare

Close