ArticoleLiga 1

Două echipe de pe podiumul Ligii I evoluează marți în Liga Prieteniei! Cum arată programul complet al zilei

Dacă e marți, avem meciuri de Liga I în Zona Sud a Ligii Prieteniei! Iar dacă în arenă vor intra două ocupante ale podiumului, înseamnă că spectacolul fotbalistic va fi unul garantat.

Patru partide sunt programate marți pe terenul de la Dristor.

De la ora 20:00, dubla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, va primi replica Ambianței Steaua, formație învinsă în prima etapă la limită de Metalplast, scor 4-3. De partea cealaltă, Bizz Brasil s-a impus cu 7-2 în runda inaugurală în fața celor de la FC Rezervele și ocupă locul secund al ierarhiei.

De la ora 20:50 se vor întâlni două nou-promovate cu situații diferite după prima etapă: Metalplast, echipă care a trecut la debut de Ambianța Steaua, scor 4-3, și Whiteland, formație învinsă în runda inaugurală de VHM, scor 2-0.

Urmează, de la ora 21:40, un duel între două învinse ale primei etape din Liga 1. Surclasată în runda inaugurală cu 6-0 de Martalogii Activi, Ambianța București va da piept celor de la AC Militari, învinși în prima etapă cu 7-5 de Brotac Medical.

Ultima partidă a serii de marți este programată de la 22:30, între ocupanta ultimei trepte a podiumului, Brotac Medical, și Sălaj Boys, echipă care va debuta cu această ocazie în noul sezon al Ligii I.

Articole similare

Close