Articole

AC Militari ratează barajul la mustață! VHM pierde șansa de a termina sezonul pe primul loc

Rezultat puțin scontat înregistrat miercuri seară, pe terenul de la Antilopa, în derby-ul din Liga a II-a Seria 1 dintre VHM și AC Militari.

Clasată pe locul secund al ierarhiei și cu șanse de a urca pe prima poziție în cazul unei victorii, VHM a trebuit însă să se recunoască învinsă de AC Militari cu scorul de 3-0, după ce la pauză a fost condusă cu 1-0.

Primul sfert de oră a fost unul echilibrat, în care nu s-a înscris, iar echipa aflată pe locul 4 a deschis scorul în minutul 16, prin Pârvu Gabriel, care a stabilit totodată și scorul pauzei.

În partea secundă, VHM a încercat să revină și să obțină cele trei puncte care ar fi urcat-o în fotoliul de lider al clasamentului, fără succes însă, pentru că adversarii s-au apărat perfect și au replicat pe contraatac.

Băieții de la AC Militari au mai lovit de două ori pe final de meci, prin Dîrjan Cristian, care a marcat în minutele 37 și 39 și a stabilit scorul final la 3-0 pentru AC Militari.

În urma acestui succes, AC Militari încheie sezonul pe poziția a 4-a în Liga a II-a Seria 1 și ratează la mustață calificarea la barajul pentru promovare, în timp ce VHM termină pe locul secund și promovează direct în Liga I.

Articole similare

Close