Articole

Meciurile de marti, 08.12.2015, la Liga Prieteniei!

Astazi, la Liga Prieteniei avem 5 meciuri de campionat si unul de Cupa Ligii dupa cum urmeaza:

19:00GigantiiProgresul 1944 (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – in Liga II Seria 2, avem un duel intre ocupanta locului 13, echipa Gigantii si echipa de pe locul 12, Progresul 1944. Chiar daca sunt vecine de clasament, duelul o anunta favorita pe echipa Progresul, o echipa in crestere de forma, cu 5 meciuri disputate pana in acest moment la Liga Prieteniei, dintre care  3 victorii, un egal si o ingrangere. Golaverajul echipei adverse, de -10 fata de cel al Progresului de +15 poate sa fie un argument in plus pentru baietii de la Progresul in acest meci.

20:00Diamond StarF.C. Sportul (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Diamond Star, are un meci destul de usor impotriva locului 16 in Liga II Seria 1, meci pe care daca il castiga preia sefia clasamentului acestei serii. Viitorul Voluntari si Whiteland stau la panda pentru a profita de orice pas gresit al celor de la Diamond, lupta pentru locurile promovabile direct fiind una extrem de stransa intre cele 3 echipe, plus o a 4 a, VHM.

20:50MetalplastSalaj Boys (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Dupa infrangerea cu F.C. Devils, Metalplast, locul 2 in Liga II Seria 2, are inca un meci dificil cu F.C. Salaj Boys, ocupanta locului 6 in aceasta serie. Ambele formatii au pierdut un singur meci din cele 9 disputate pana in acest moment la Liga Prieteniei, iar asta seara se anunta un duel extrem de strans si de interesant in acelasi timp. Baietii din Salaj au astazi sansa sa se inscrie la lupta pentru promovarea in Liga I, cu o victorie in acest meci.

21:40F.C. BerceniF.C. Rahova (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Un duel din Grupa D a Cupei Ligii, intre F.C. Berceni si F.C. Rahova, un duel pentru stabilirea locului 1 in grupa, ambele echipe fiind deja calificate in fazele superioare ale competitiei.

22:30F.C. Diham BoysF.C. Oltenita (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Debutul ambelor echipe la Liga Prieteniei, F.C. Diham Boys si F.C. Oltenita, intr-un meci contand pentru Liga III Seria 3. Uram bun venit ambelor echipe si bafta in meciul lor din aceasta seara.

23:20Inter BragadiruF.C. Devils (terenul din intrarea vrabiei nr.22) – Inter Bragadiru, echipa de pe locul 8 in Liga II Seria 2, intalneste astazi formatia F.C. Devils, locul 9 in aceasta liga. Un meci ce se anunta echilibrat, Inter Bragadiru avand experienta celui de-al doilea sezon la Liga Prieteniei, in timp ce F.C. Devils este intr-o crestere de forma, crestere aratata si etapa trecuta in victoria cu Metalplast, o victorie categorica impotriva liderului de la vremea respectiva.

Articole similare

Close