Articole

Meci tactic castigat de Bizz Brasil in fata celor de la Hooligans United, in derby-ul etapei Ligii I, scor 2-1!

Meciul zilei de ieri a fost cu siguranta cel dintre Bizz Brasil, campioana Ligii Prieteniei, ocupanta locului 2 in aceasta editie de Liga I…si echipa de pe locul 3, Hooligans United. Hooligans United a avut o evolutie remarcabila in acest sezon, avand in vedere ca este o nou promovata, aceasta echipa punand reale probleme la titlu inca din primul sezon de Liga I. Acest test cu Bizz Brasil le putea face lumina in ceea ce priveste sansa de a ridica trofeul de campioana la sfarsitul sezonului. De cealalta parte, Bizz-ul nu isi permitea nici un pas gresit, in lupta cu celelalte contracandidate, mai ales ca in acest duel juca impotriva uneia dintre ele.

Cum de altfel am vazut si in alte meciuri impotriva unor formatii de valoare, jocul este unul inchis, dar nu inchis fara faze la poarta, ci inchis prin prisma valorii portarilor, cat si a fundasilor prezenti pe teren. Bizz-ul a avut in acest meci un portar excelent, portar ce a inchis spatiile in prima repriza, cum de altfel avea sa o faca aproape pe tot parcursul jocului. Prima repriza se incheie cu scor alb, 0-0, meciul ramanand sa fie decis in actul secund.

In minutul 28, Bizz Brasil deschide scorul, reusita fiind semnata de Badea Alexandru, gol ce le-a permis campionilor sa construiasca in liniste urmatoarele faze. Hooligans United incearca din toate pozitiile sa egaleze insa nu reuseste, ba mai mult, primeste un nou gol, la dubla lui Badea Alexandru, gol ce se dovedeste decisiv la sfarsitul meciului. In ultima faza de joc, Manea Catalin marcheaza pentru Hooligans United, insa fluierul final ii descurajeaza pe acestia, meciul fiind pierdut, pe merit pana la urma, in fata unei formatii extrem de puternice ale campionatului, poate cea mai puternica.

Prin aceasta victorie Bizz Brasil o egaleaza la puncte pe F.C. Bucuresti, iar Hooligans United, daca isi castiga restanta pe care o are fata de lider, va ramane la doua puncte in spatele acestuia.

Articole similare

Close