Articole

F.C. Berceni trece pe primul loc al Ligii I, cel putin pana la meciurile celor de la Bizz Brasil si Good Team!

Pe terenul din Rahova, F.C. Berceni, ocupanta locului 3 in prima liga, incerca sa nu piarda contactul cu podiumul, intr-un meci impotriva echipei de pe locul 7, Chipita Stars. In ceea ce ii priveste pe cei de la Chipita, cu o victorie puteau sa se apropie si ei de locurile fruntase dar daca vorbim de o posibila infrangere, echipele din spate se apropiau amenintator.

In prima repriza, primele 10 minute sunt unele de tatonare, Chipita Stars asezata destul de bine in teren nu lasa multe culoare spre poarta lor. In minutul 14 insa, mijlocasul echipei F.C. Berceni, Nechita Alexandru reuseste sa gaseasca o bresa in apararea celor de la Chipita si reuseste sa deschida scorul, golul cu numarul 10 in dreptul acestui jucator. Avantajul pe tabela nu avea sa reziste decat un minut, Stoian Marius reusind sa restabileasca egalitatea printr-un gol marcat in poarta baietilor din Berceni. La 1-1 in minutul 19, acelasi Nechita Alexandru isi aduce echipa in avantaj iar in ultima faza a primei reprize, golgheterul Ligii I, Carjan Daniel isi aduce echipa intr-un avantaj linistitor inainte de fluierul pauzei. F.C. Berceni 3 – Chipita Stars 1, rezultatul primei reprize.

Era 3-1 si se parea ca F.C. Berceni isi confirma statutul de favorita in acest meci. Chipita Stars insa nu cedeaza nici un moment la lupta si reuseste sa reduca din handicap prin golul aceluiasi Stoian Marius, in minutul 26, jucator ajuns la doua reusite in aceasta partida. Incurajati de golul marcat si de faptul ca au ajuns la doar un gol distanta de adversar, baietii de la Chipita Stars reusesc sa egaleze in minutul 29, admirabil prin reusita semnata Viericiu Adrian, fundasul echipei aflat la primul gol in aceasta editie de campionat. In minutul 32 iese la rampa micutul Carjan Catalin, un jucator admirabil si foarte bun al Ligii Prieteniei, el reusind sa aduca F.C. Berceni in avantaj pentru a 3 a oara in acest meci. La 4-3 acelasi jucator reuseste sa marcheze inca un gol in minutul 35 si F.C. Berceni se indeparteaza la doua goluri distanta de adversara ei. Chipita nu renunta si marcheaza in minutul 36 un gol prin Hagea Daniel scorul devenind 5-4 in acel moment. Se pare insa ca acesta a fost ultimul glont pentru Chipita Stars, ultimele 3 minute de joc apartinand celor de la F.C. Berceni, cele doua goluri marcate pe final de meci fiind o dovada clara in acest sens. In minutul 37 Nechita Alexandru reuseste hattrick-ul, iar Carjan Daniel nu se lasa nici el mai prejos si face exact acelasi lucru in minutul 40. Scor final 7-4 in favoarea celor din Berceni si notam in acest meci evolutia excelenta a lui Nechita Alexandru, respectiv Carjan Daniel, un jucator ce aspira la titlul de golgheter al Ligii I cu sanse excelente in acest moment.

Articole similare

Close