ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii – Grupa A: Sălaj Boys și ATV ROM se califică în fazele superioare după un egal nebun în ultima rundă

Sălaj Boys și ATV ROM au fost, joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, protagonistele unui meci nebun din cadrul etapei a cincea a Grupei A din Cupa Ligii Prieteniei.

Primele minute ale duelului dintre ATV ROM și Sălaj Boys au fost unele de tatonare, după care cele două ofensive s-au dezlănțuit.

Dobra Robert a deschis scorul pentru Sălaj Boys în minutul 7, pentru ca Dan Teogas să egaleze un minut mai târziu și tot el să o aducă pe ATV ROM în avantaj după 15 minute de joc.

Cu două minute înainte de pauză, Dobra Robert i-a răspuns marcatorului advers și a făcut și el dubla, stabilind scorul pauzei la 2-2.

Startul reprizei secunde a găsit-o în atac pe ATV ROM, care a punctat în 3 minute de două ori, prin Mocanu Cătălin, tot în minutul 23 marcând și Gheorghe Laurențiu pentru Sălaj Boys.

Gabriel Dumitrescu a egalat la 4 în minutul 31, după care a urmat o perioadă în care cele două defensive au fost de netrecut.

Finalul de meci a fost unul de infarct, ambele formații marcând câte o dată în minutul 39, prin Mocanu Cătălin (ATV ROM) și Leca Iulian (Sălaj Boys).

S-a terminat 5-5, rezultat în urma căreia cele două formații se califică împreună în fazele superioare ale Cupei Ligii, Sălaj Boys de pe primul loc al Grupei A, iar ATV ROM fie de pe poziția secundă, fie din postura de cel mai bun loc 3 al grupelor, în funcție de rezultatul pe care îl va reuși Bizz Brasil în ultimul ei meci al grupei.

Articole similare

Close