ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Golul lui Leca Iulian din ultimele minute i-a adus lui Sălaj Boys victoria în duelul cu Chipita Stars

Sălaj Boys și Chipita Stars, două formații aflate în a doua jumătate a clasamentului Ligii I Sud, s-au întâlnit miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-un duel din cadrul etapei a 10-a a campionatului.

Aflată în mare foame de puncte după primele 9 runde, cele două echipe au început foarte hotărâte meciul direct, iar în minutul 6 scorul era deja 1-1.

Chirilă Marian a deschis scorul în minutul 4 pentru Chipita Stars, pentru ca Leca Iulian să egaleze două minute mai târziu.

Mai mult, băieții din Sălaj au reușit chiar să treacă la conducere și să conducă la pauză cu 2-1, grație reușitei semnate de Gheorghe Laurențiu în minutul 13.

Prima jumătate a mitanului secund a fost una în care cele două defensive au fost de netrecut, pentru ca în minutul 32 apărarea Sălajului să cedeze și Tudose Alin să egaleze la 2 pentru Chipita Stars.

Pe final de meci, ambele formații au căutat golul de 3 puncte, iar cei care l-au reușit au fost băieții din Sălaj, în minutul 38, când Lega Iulian a reușit dubla și a adus victoria echipei sale.

Grație acestui succes, Sălaj Boys adună 11 puncte și urcă pe poziția a noua a clasamentului Ligii I Sud, având și două restanțe de disputat.

De partea cealaltă, Chipita Stars rămâne cu 7 puncte și se află pe poziția a 11-a a ierarhiei.

Articole similare

Close