ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Armata Salvării nu a fost salvată de goluri multe, în disputa cu ATVROM!

ATVROM merge ca un ceas elvețian in Play-Off, cum de altfel a mers pe tot parcursul campionatului regulat. Liderul a bifat 4 victorii din 4, iar marți seara o urmărea pe a 5 a. Adversara celor de la ATVROM, a fost ocupanta locului 5, Armata Salvării.

După câteva minute de tatonare pentru cele două echipe, gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 7, prin Claudiu Herea. Aflat într-o poftă mare de joc, Claudiu Herea a realizat tripla, în minutele 13 și 15. Cu ATV la conducere, oaspeții au avut o tresărire de orgoliu și au înscris în minutul 18, prin Șerban Adrian. 3-1 în favoarea liderului, la fluierul primelor 20 de minute de joc.

Repriza secundă a început tot cu ATV în ofensiva, iar în minutul 24, Claudiu Herea a înscris golul 4 personal și golul de 4-1 pentru liderul Ligii 1. Frații Herea și-au continuat show-ul, iar în minutul 26, a venit rândul lui Ovidiu Herea să înscrie un gol, reușita de 5-1 din acest joc. A fost o repriză în care Armata Salvării doar a asistat neputincioasă la reprezentația gazdelor. 6-1 a fost la reușita lui Paul Oncescu, din minutul 28. Lucrurile nu s-au îmbunătățit pentru Armata Salvării, golurile au continuat să apară. În minutul 35, Claudiu Herea își completează evoluția excelentă avută în această partidă, prin golul 5 personal, 7 pentru ATVROM. În minutele 37, 38 și 39, Stoicescu Mugur și Ion Lucian, au dus scorul la 10-1, un scor care a arătat diferența reală dintre cele două echipe.

Liderul a bifat a 5 a victorie consecutivă în Play-Off, din tot atâtea meciuri, dovadă, dacă mai era nevoie, că discutăm despre cea mai bună echipă a Ligii Prieteniei București.

Articole similare

Close