Articole

Prima victorie la Liga Prieteniei pentru F.C. Brancoveanu!

F.C. Brancoveanu a intalnit aseara intr-un meci disputant pe terenul din Agronomie, echipa Fortuna Team intr-un meci din Liga II Seria 2. Ambele echipe erau la al doilea meci in Liga Prieteniei, Fortuna Team inregistrand o victorie iar F.C. Brancoveanu o infrangere in fatza celor de la LST Racari cu scorul de 6-2.

Primele 10 minute sunt de tatonare, presarate cu dueluri ce arata pofta de victorie a ambelor echipe. Cu toate acestea echipa care ataca mai mult este F.C. Brancoveanu si acest lucru este rasplatit de golul lui Mehmet Denis din minutul 14. Pana la pauza Fortuna Team incearca sa egaleze pe tabela dar acest lucru este imposibil, faza defensive fiind facuta excelent de baietii din Brancoveanu. 1-0 scorul pauzei.

Se pare ca resursele celor de la Fortuna Team sunt epuizate in actul second, atunci cand F.C. Brancoveanu profita la maxim si marcheaza nu mai putin de 3 goluri, poarta lor fiind lasata intacta. Hattrick pentru Mehmet Ferdin , atacantul celor din Brancoveanu, o evolutie excelenta pentru acest jucator. Echipa lui pleaca acasa cu primele puncte dobandite la Liga Prieteniei si evolutia din acest meci le da sperante pentru urmatoarele dueluri.

Articole similare

Close