Articole

Hooligans United trece in turul urmator al Cupei Ligii, cu scorul general de 27-9 de formatia de Liga a III a, GS Royals!

Dupa ce in tur Hooligans United a invins cu 14-3 formatia GS Royals, aseara in Cupa Ligii, pe terenul din complexul Plaza, baietii aflati in avantaj aveau de indeplinit o simpla formalitate in meciul retur.

Hooligans United deschide scorul in minutul 2, prin Manea, iar in minutul 4 acelasi jucator face dubla, 2-0 pentru alb-rosii. GS Royals gaseste puterea sa egaleze si in minutele 6 si 8 acestia reusesc sa inscrie de doua ori prin Ilie Razvan. In minutul 10, Hooligans United intra iar in avantaj, la reusita semnata Burlacu Cristian, un sut de senzatie din partea acestui jucator. Avantajul echipei de Liga I nu avea sa reziste nici de data asta mult, deoarece in minutul 12, acestia reusesc sa egaleze. 3-3 scorul pauzei, o repriza in care Hooligans United nu a turat suficient motoarele, avand si avantajul meciului tur, un avantaj consistent.

In repriza secunda, Hooligans United este echipa care inscrie prima, in minutul 22 prin Balau George, scorul devenind 4-3. In minutul 25, GS Royals egaleaza pentru a 3 a oara in meci, prin reusita lui Alexandru Horsovschi. In minutul 26, Manea Catalin realizeaza hattrick-ul si isi duce echipa in avantaj, 5-4. Petrut Razvan isi trece si el numele pe lista marcatorilor, in minutul 28, iar dupa reusita lui Grecu Bogdan din minutul 30, scorul era 7-4. Aici se pare ca echilibrul a fost rupt iar Hooligans United a condus fara probleme jocul spre o victorie categorica. In minutele 31, 33, 34 si 35, acestia marcheaza inca 4 goluri in poarta celor de la GS Royals, prin Grecu Bogdan si Manea Catalin, un hattrick si in dreptul lui Grecu in acest meci. La 11-4, Horsovschi Alexandru reuce din diferenta prin golul din minutul 36, 11-5. Grecu si Manea isi impart pe final de meci cate un gol fiecare si Hooligans face 13-5. GS Royals marcheaza ultima in meci, in minutul 39 prin Niki Constantin, o palida consolare insa, infrangere pentru ei iar dupa acest meci sunt eliminati din Cupa Ligii, insa de un adversar puternic al Ligii Prieteniei.

Scor final 13-6 in turul duelului cu GS Royals, iar Hooligans United trece cu scorul general 27-9, in faza urmatoare a Cupei Ligii.

 

Articole similare

Close