ArticoleArticole prima paginaCompetitii

Liga Prieteniei Timișoara: Juventus Timișoara s-a impus în fața Olimpiei Cărpiniș după un meci extrem de spectaculos

Olimpia Cărpiniș și Juventus Timișoara s-au întâlnit într-un duel extrem de spectaculos și plin de răsturnări de situație din cadrul etapei a doua a Ligii Prieteniei Timișoara.

Cele două formații au fost protagonistele unei prime reprize echilibrate, încheiate cu scorul de 1-1.

Dicu a deschis scorul la jumătatea rundei pentru Juventus, în vreme ce Corcejiuc a egalat pentru Olimpia cu un minut înainte de pauză.

Băieții din Cărpiniș au început mai bine repriza secundă și, la 5 minute de la reluare, au trecut la conducere grație reușitei semnate de același Corcejiuc.

Juventus nu a acuzat șocul și a oferit o replică de echipă mare, ducând scorul la 4-2 în favoarea ei, prin golurile marcate de Marocico (min. 30 și min. 35) și Simion (min. 37).

Olimpia Cărpiniș a forțat pe final o nouă revenire și s-a apropiat la un gol, grație reușitei lui Laurențiu din minutul 38, dar, cu un minut înainte de ultimul fluier, Alexandru a făcut 5-3 pentru Juventus Timișoara și a înlăturat orice dubiu asupra învingătoarei din această dispută, stabilind totodată și scorul final al unei partide demne de toată lauda.

Înscrierile continuă în Liga Prieteniei Timișoara

Liga Prieteniei Timișoara a ajuns la sezonul cu numărul 2, după ce în prima ediție a fost organizată o cupă, din cadrul căreia a participat la Superliga Ligii Prieteniei formația LPS Mav Timișoara, care a jucat finala pentru marele premiu de 10.000 de euro, fiind învinsă însă de Omar Sales Brașov la penalty-uri.

Cei care doresc să se înscrie în cadrul Ligii Prieteniei Timișoara o pot face în continuare la numerele de telefon 0725.013.749 sau 0734.183.023.

Perioada de desfășurare a Ligii Prieteniei Timișoara va fi 19 aprilie – 07 iulie 2017, iar partidele se vor disputa în zilele de miercuri sau joi, pe terenul de joc Nefre Prod, între orele 17.00 și 19.30.
Primele două echipe din campionat și prima echipa din Cupa Ligii Prieteniei Timișoara vor primi drept de participare gratuit în cadrul Superligii Naționale din București, ce se va desfășura în perioada 14-16 iulie 2017.
De asemenea, echipele beneficiază și de echipamente subvenționate în limita a 50 persoane.
Câștigătoarea Superligii Naționale încasează marele premiu de peste 10.000 de euro și are drept de participare la EFL – European Friendship League, unde va înfrunta campioanele altor 7 țări.
Totodată, echipele primesc participare gratuită pentru FOT – Friendship Open Tournament din Albena 2017.

Articole similare

Close