Articole

Phoenix Berceni se impune la scor de tenis în duelul cu Tunari și urcă pe podiumul Ligii a III-a Seria 2

Phoenix Berceni a obținut vineri seară, în fața celor de la FC Tunari, o victorie grație căreia a urcat până pe podiumul Ligii a III-a Seria 2.

Pe terenul din Agronomie, Phoenix Berceni s-a impus cu 6-3 în disputa cu FC Tunari, după ce la pauză a condus cu 3-1.

În prima jumătate a actului inaugural cele două defensive și-au făcut bine treaba, anulându-i pe oamenii din atac.

Scorul a fost deschis în minutul 9, când Stavarciu Cristian a marcat pentru Phoenix Berceni, pentru ca șapte minute mai târziu tot el să realizeze „dubla” și să ducă scorul la 2-0.

A urmat un final de repriză aprins, în care ambele formații au reușit să înscrie câte o dată în minutul 17, astfel că la pauză s-a intrat cu scorul de 3-1 în favoarea băieților din Berceni.

Tot ei au făcut legea și în partea secundă, când între minutele 23 și 26 au marcat de trei ori, prin Năstase Cristian, Nour Cătălin și Druță George, și practic au rezolvat problema câștigătoarei.

Finalul partidei le-a aparținut celor de la FC Tunari, care nu au reșit însă decât să reducă proporțiile scorului, grație reușitelor semnate de Canțur Emil (min. 31) și Stan Aurel (min. 39).

Phoenix Berceni se impune cu 6-3 și urcă pe poziția a treia a clasamentului, în timp ce FC Tunari este pe locul 8 în ierarhia Ligii a III-a Seria 2.

Articole similare

Close