ArticoleLiga 1 Est

Nebunie de meci în Liga I Est! Condusă pe final, Old Boys a revenit incredibil și continuă cursa pentru calificarea la Superliga Prieteniei

Viitorul Otopeni și Old Boys au fost, joi seara, protagonistele unui meci interzis cardiacilor din cadrul Ligii I a Zonei Est.

După o primă repriză relativ liniștită, încheiată nedecis, 1-1, finalul de partidă a fost unul nebun: Viitorul Otopeni a marcat cu trei minute înainte de ultimul fluier golul de 3-2, ce părea că va fi reușita de trei puncte, dar băieții de la Old Boys au arătat o tărie de caracter ieșită din comun și au revenit fantastic, punctând de nu mai puțin de trei ori în ultimele trei minute, pentru o victorie cu 5-3 ce îi menține în cursa pentru calificarea la Supeliga Prieteniei 2016.

Old Boys a început excelent partida din Giulești, Tudor Luis deschizând scorul în minutul 2, pentru ca Alexandru Cristea să restabilească, la jumătatea primei reprize, echilibrul pe tabelă, astfel că la cabine s-a intrat cu scor egal, 1-1.

Prima parte a reprizei secunde a fost una fără evenimente deosebite.

Au trecut opt minute până când Viitorul Otopeni să înscrie, prin fundașul Mihai Daniel, și să treacă pentru prima dată în avantaj.

Doar două minute s-au bucurat însă băieții din Otopeni, pentru că Firanta Mihai a restabilit egalitatea în minutul 30.

Pe final, ambele echipe au căutat golul victoriei, iar Viitorul Otopeni părea că l-a și găsit în minutul 37, când Cristea Alexandru a punctat pentru 3-2.

Nu a fost însă să fie pentru Viitorul, pentru că băieții de la Old Boys nu renunțaseră la luptă.

Amarioaei Mihai a fost eroul lui Old Boys: a reușit un hat-trick incredibil în ultimele trei minute și furat cele trei puncte din tabăra adversă, aducându-le echipei sale, meciul terminându-se cu un 5-3 final superb.

În urma acestui rezultat, Old Boys ajunge la al patrulea succes consecutiv și continuă cursa pentru calificarea la Superliga Prieteniei 2016: este pe locul 4, la un punct de podium, și are un meci în minus față de formațiile din față.

De partea cealaltă, Viitorul Otopeni rămâne cu 12 puncte și ocupă locul 5 în clasamentul Ligii I Est.

Articole similare

Close