ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. ATVROM tine aproape de liderul Salaj Boys, dupa victoria clara in fata celor de la Diham Boys, scor 7-3!

ATVROM FC, locul 2 in Liga 1, a intalnit marti seara, cu incepere de la ora 21:40, formatia de pe locul 9, FC Diham Boys. Dupa forma buna din ultimele partide, ATVROM se afla la doar doua puncte de liderul Salaj Boys. Diham Boys conducea plutonul din a doua jumatate a clasamentului, insa urmaritoarele erau la o aruncatura de bat de acestia.

O prima repriza in care baietii de la Diham Boys nu au jucat rau. Aproape 15 minute acestia s-au miscat bine pe teren, iar ATVROM nu a reusit sa gaseasca spatiile spre deschiderea scorului. Insa apararea baietilor de pe locul 9 a cedat, in minutul 14, atunci cand Popescu Eugen reuseste sa marcheze pentru 1-0. In minutul 18 se evidentiaza Ion Lucian de la ATVROM, jucatorul ce avea sa faca un joc bun si in repriza a 2 a. Acesta stabileste scorul pauzei, un 2-0 muncit pentru locul 2.

Repriza secunda a fost mult mai lejera pentru ATVROM, fata de prima, o repriza in care acestia nu au avut mari probleme. Ovidiu Herea marcheaza 3 goluri in poarta celor de la Diham Boys, iar Ion Lucian isi mai adauga inca doua la cel din prima repriza. Hattrick pentru ambii jucatori ai ATV-ului. Diham Boys a jucat fotbal, nu unul care sa le dea sperante pentru a obtine punct sau puncte, insa unul care a aratat ca sunt o echipa ce joaca tot meciul cu pasiune. Vlad Vintila marcheaza primul gol pentru Diham Boys, in minutul 24. Cosmin Barbu si Mita George inscriu in minutele 39 si 40, pentru 7-3, goluri ce mai reduc putin din diferenta.

ATVROM pleaca acasa cu toate punctele puse in joc, obligata de victoria liderului Salaj Boys. Un duel interesant la titlu se anunta in acest sezon.

 

Articole similare

Close