ArticoleLiga 1 Est

Răzbionicii au produs surpriza etapei în Liga I Est: Au învins o candidată la locurile de Superligă

Răzbionicii au reușit să producă surpriza etapei a 16-a din Liga I Est!

Joi seara, pe terenul din Giulești, Răzbionicii au învins-o pe Young Boys, echipă care ocupa locul secund al ierarhiei înaintea acestei etape și care luptă pe final de sezon pentru calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Însă băieții de la Răzbionicii nu s-au lăsat intimidați de numele adversarilor întâlniți, și-au văzut de joc și au reușit o victorie superbă, cu 10-6, după o primă repriză în care au zburdat pe teren, intrând la cabine cu avantaj de trei goluri, scor 5-2.

Antonio Cristian a fost vioara întâi a Răzbionicilor, cu patru goluri marcate în poarta adversă, celelalte reușite ale învingătorilor aparținându-le lui Cireș Eduard (3), Adam Adrian, Tara Eduard și Robert Sau.

De partea cealaltă, golurile învinșilor din această partidă au fost înscrise de Tatu Robert, care a avut o prestație admirabilă, punctând de patru ori, Mihai Robert și Soroaia Petruț.

În urma acestui rezultat, Young Boys pierde teren în lupta pentru calificarea la Superligă: cade pe locul 3, cu 33 de puncte, la un punct în spatele lui Atletico Urziceni, care a urcat pe poziția secundă, dar care, ce-i drept, are un joc în plus față de Young Boys.

Grație victoriei din acest meci, Răzbionicii acumulează 18 puncte și urcă spre jumătatea clasamentului Ligii I Est, până pe locul 6.

Articole similare

Close