ArticoleLiga 2 Est

Hooligans s-a impus în derby-ul Ligii a II-a Est cu FC Linia Mare și a urcat pe poziția secundă a clasamentului

Hooligans și FC Linia Mare s-au confruntat miercuri seara, pe terenul din Ghencea, în derby-ul Ligii a II-a din Zona Est.

Cu victorii pe linie până la duelul direct, cele două formații și-au confirmat statutul de cele mai bune echipe ale Ligii a II-a Est și au fost protagonistele unui meci extrem de spectaculos.

Experiența acumulată de băieții de la Hooligans în sezoanele trecute și-a spus cuvântul, iar aceștia au reușit să-și adjudece la limită ambele reprize și în final să se impună cu scorul de 7-5, după ce la pauză au condus cu 3-2.

Marius Constantin a fost eroul învingătorilor, reușind să marcheze de nu mai puțin de patru ori în poarta adversă, celelalte goluri ale lui Hooligans purtând semnăturile lui Alexe Andrei (2) și Vasile Răzvan.

De partea cealaltă, cele cinci goluri prin care FC Linia Mare a sperat până pe final că poate obține ceva din această partidă au fost înscrise de doi jucători: Dobre Marius, autor al unui hat-trick, și Tănase Silviu, care a semnat o dublă.

În urma acestui succes, Hooligans acumulează 6 puncte după două etape disputate și urcă pe poziția secundă a clasamentului Ligii a II-a Est, la trei puncte în spatele liderului FC Linia Mare, care are însă patru meciuri jucate.

Articole similare

Close