ArticoleCupa Ligii

Mihai, de la BlockBusters, încântat de Liga Prieteniei după debutul echipei sale în Cupa Ligii – VIDEO

Mihai, de la BlockBusters, s-a declarat încântat de ce a găsit în Liga Prieteniei, în interviul acordat după victoria pe care echipa sa a obținut-o la debutul în Cupa Ligii în fața celor de la FC Sportul, scor 2-1 (vezi aici detalii despre meci).

Întrebat la finalul partidei cum i se pare Cupa Prieteniei, Mihai a răspuns: „Super OK! E o competiție bună, echipele sunt OK, băieții sunt OK, totul e bine.”

Cât despre meci, componentul lui BlockBusters a comentat: „A fost destul de greu. Primul nostru meci aici. E bine că am început cu dreptul. Ne bucurăm că am câștigat. Au jucat bine și adversarii noștri, îi felicităm, dar ne bucurăm pentru victoria noastră.”

Chestionat cum crede că vor decurge următoarele lor partide, el a arătat: „Sperăm să câștigăm noi tot. Noi venim de la altă competiție, suntem cât de cât pregătiți. Acolo am luat premiul fair-play, sper să îl luăm și aici. Sperăm să jucăm OK și să ne înțelegem bine. (…) Nu îi știm încă pe băieți, nu ne știm adversarii, suntem debutanți aici. Trebuie să fim serioși meci de meci și sigur o să fie bine.”

Interviul integral acordat de Mihai, de la BlockBusters, poate fi urmărit în următorul video (între min. 0:50 și min. 2:00):

Articole similare

Close