ArticoleCupa Ligii

Sălaj Boys a avut de tras în duelul cu Old Boys, dar s-a impus și a câștigat Grupa A din Cupa Ligii

Sălaj Boys, reprezentanta Ligii I Sud, și Old Boys, formație din Liga I Est, s-au duelat luni seara în ultimul meci din cadrul Grupei A din Cupa Ligii.

Cu trei puncte după primele două etape, Sălaj Boys era obligată să se impună în acest joc pentru a accede în următoarea fază a competiției, în timp ce Old Boys era sigură de calificare dacă pierdea la cel mult două goluri, lucru care s-a și întâmplat de altfel, astfel că cele două formații merg de mână în fazele superioare ale Cupei Ligii.

După ce a condus cu 2-1 la pauză, Sălaj Boys și-a adjudecat a doua repriză cu 1-0, pentru o victorie cu 3-1 ce a propulsat-o în fruntea Grupei A.

Golgheterul Costache Robert a fost eroul lui Sălaj Boys și în acest meci, marcând de două ori în poarta lui Old Boys, celălalt gol al învingătorilor aparținându-i lui Leca Iulian.

De partea cealaltă, golul care i-a asigurat lui Old Boys calificarea din grupe a fost înscris de Tudor Luis.

În urma acestui rezultat, Sălaj Boys a terminat pe primul loc Grupa A din Cupa Ligii, urmată, cu același număr de puncte, dar golaveraj inferior, de Old Boys.

Inter Bragadiru a încheiat pe poziția a treia, tot cu 6 puncte, dar cu cel mai slab golaveraj din cele trei formații cu punctaj egal, fiind eliminată dramatic din competiție.

Articole similare

Close