Articole

Royal Eagles termină sezonul pe loc retrogradabil, după eșecul din ultima etapă cu Shark Racing

Royal Eagles a încheiat sezonul pe primul loc retrogradabil, în urma eșecului suferit luni seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, în fața celor de la Shark Racing.

Shark Racing s-a impus cu 6-2, după ce a condus la pauză cu 4-2, grație prestației excelente reușite de Dicu Marius, autor a patru goluri, și „dublei” semnate de Crișan Alexandru.

Dicu Flavius a deschis scorul în minutul 4, dar, amenințată de posibilitatea retrogradării, Royal Eagles a egalat după doar două minute, prin Tudor Adrian.

Ba mai mult, Tudor Adrian a adus-o în avantaj pe Royal Eagles în minutul 10, când a realizat „dubla”. La acest scor, Royal Eagles era salvată de la retrogradare, dar fericirea nu a durat decât două minute, pentru că Dicu Marius a restabilit egalitatea în minutul 12.

Royal Eagles nu a mai reușit să țină ritmul cu adversarii și Crișan Alexandru a rupt echilibrul pe finalul primei reprize, când marcat de două ori pentru Shark Racing, în minutele 15 și 18.

Partea secundă le-a aparținut în totalitate băieților de la Shark Racing, iar Dicu Marius și-a continuat reprezentația, reușind să mai marcheze de două ori, în minutele 29 și 38.

S-a terminat 6-2 pentru Shark Racing, care se află pe locul 13 în clasamentul Ligii 1, în timp ce Royal Eagles încheie sezonul pe poziția a 18-a, prima retrogradabilă.

Articole similare

Close