ArticoleLiga 1

Anghel Oprea, de la Martalogii Activi, mentalitate demnă de toată lauda: Ce așteaptă de la următorul meci

Anghel Oprea, de la Martalogii Activi, a etalat, în cadrul interviului acordat după victoria echipei sale în fața celor de la AC Militari (vezi detalii despre partidă aici) o mentalitate demnă de urmat de către toți participanții din Liga Prieteniei.

Întrebat despre partida câștigată de echipa sa, fundașul Martalogilor Activi a recunoscut că a fost un meci extrem de dificil, dată fiind valoarea adversarilor din teren: „Foarte greu, un meci foarte greu, încărcătura mare. Având în vedere că n-am avut nicio rezervă, a fost foarte, foarte greu. Dar eu zic că ne-am descurcat bine… nu foarte bine, bine. (…) Jocul a fost făcut foarte greu și de către adversari, foarte buni băieții, dar, per ansamblu, a ieșit bine pentru noi.”

Chestionat ce așteptări are de la următorul meci, cu excepția dorinței de a-l câștiga, Anghel Oprea a avut un răspuns demn de toată aprecierea, etalând o mentalitate pe care ar trebui să o aibă toți participanții din Liga Prieteniei: „Să iasă un meci frumos, plăcut, fără certuri, fără discuții cu arbitrii… Asta e cel mai important pentru toți.”

Iată interviul integral acordat de Anghel Oprea după victoria cu AC Militari:

Articole similare

Close