Decizii

DECIZIA Nr. 5/2016

DECIZIE

Nr. 5/2016

ASOCIATIA LIGA PRIETENIEI PENTRU EDUCATIE, cu sediul în Bucuresti, Sector 6, Str. Vintila Mihailescu, nr 14, bl 80, sc 1, ap 35, cod fiscal 34744147, reprezentată legal de Bojica Nicoleta, în calitate de Presedinte.

Asociatia decide:

1) Eliminarea echipei FC Afrin din cadrul competitiei. Meciurile pe care aceasta echipa le va mai avea de disputat se vor pierde la masa verde, fara ca golurile atribuite echipei adverse sa fie contorizate in dreptul vreunui prieten – jucator din cadrul Ligii.

Echipa FC Afrin urmeaza a fi actionata in vederea recuperarii meciurilor la care nu s-au prezentat inclusiv  taxa echipei adverse, respectiv din data de 06.05.2016

Conform contractului, articol  IX, pct 4,  Echipa FC Afrin, urmeaza sa achite meciurile pe care le mai aveau de disputat, plata taxei de participare, plata echipei adverse, plata onorariului de avocat,  taxa judiciara de timbru si cheltuieli executor judecatoresc. In total sunt 13 meciuri, 1 taxa echipa adversa, la care sa va adauga prejudiciul de imagine in cuantum de 1000 de lei.

 

5) Se stabileste termen pentru plata datoriilor meciurilor restante si plata celorlalte penalitati pana pe data de 23.05.2016.

 

Nu este permisa sub nicio forma agresarea fizica sau verbala a persoanelor prezente la teren.

 

Atragem atentia echipelor participante asupra faptului ca, Liga Prieteniei este formata din prieteni-jucatori, conform Regulamentului nr 1. Aici nu se vine doar pentru fotbal, ci pentru prietenie, socializare si petrecerea timpului liber.

Scopul principal al Ligii Prieteniei este tocmai inlocuirea anumitor mentalitati. Scopul Principal al Ligii Prieteniei este educatia, iar cel secundar competitia, ori in conditile in care la teren ajungem sa agesam fizic sau verbal, niciunul din scopurile Asociatiei nu pot fi atinse.

Liga Prieteniei nu va tolera sub nicio forma comportamentele lipsite de fair-play!

Va rugam ca orice incident aparut in timpul meciului sa-l semnalati indrumatorului de la teren, pentru a incheia proces-verbal de sesizare urmand ca acesta sa instiinteze Asociatia, pentru analizarea celor intamplate.

                Adoptata astazi, 13.04.2016

                Asociatia Liga Prieteniei pentru Educatie.

Articole similare

Close