ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1 Est

Liga I Est: Conduși de Diham Boys, avocații de la ADSA-Restart Barou au revenit pe final de meci și au obținut o victorie frumoasă

Diham Boys și ADSA-Restart Barou, două echipe aflate în jumătatea inferioară a clasamentului Ligii I Est, s-au duelat marți seara, pe terenul de la Plazza, într-un meci din cadrul etapei a 12-a a campionatului.

Cu doar un succes reușit în primele 11 runde, avocații au intrat montați în teren și au deschis scorul extrem de rapid, în minutul 2, prin decarul Alexandru Muntean.

De 7 minute au avut nevoie băieții din Diham pentru a restabili echilibrul pe tabelă, George Mita fiind cel care a străpuns pentru prima dată defensiva adversă.

Până la pauză cele două apărări au funcționat fără greșeală, astfel că la cabine s-a intrat nedecis.

Debutul părții secunde i-a aparținut lui Diham Boys, care a trecut în avantaj în minutul 26, grație reușitei semnate de Bogdan Florea, însă ADSA-Restart Barou a avut un final perfect de meci și a izbutit să-și adjudece toate cele 3 puncte puse în joc.

Vârful și căpitanul avocaților, Robert Bucur, a egalat la 2 la jumătatea reprizei secunde, pentru ca, cu doar 3 minute înainte de ultimul fluier, Scărișoreanu Alex să lovească decisiv și să aducă victoria celor de la ADSA-Restart Barou, scor 3-2.

În urma acestui rezultat, ADSA-Restart Barou acumulează 8 puncte și ocupă locul al 11-lea al clasamentului Ligii I Est, chiar sub Diham Boys, care este pe 10, cu 11 puncte.

Articole similare

Close