Articole

Diamond Star isi confirma statutul de favorita din meciul cu F.C. Sportul, meci din Liga II Seria 1 incheiat cu scorul de 9-3 in favoarea noului lider al seriei!

Diamond Star, avea un meci destul de usor impotriva locului 16 in Liga II Seria 1, F.C. Sportul, meci pe care daca il castiga prelua sefia clasamentului acestei serii. Viitorul Voluntari si Whiteland stateau la panda pentru a profita de orice pas gresit al celor de la Diamond, lupta pentru locurile promovabile direct fiind una extrem de stransa intre cele 3 echipe, plus o a 4 a, VHM.

Dupa cum o aratau si calculele hartiei, Diamond Star nu a avut probleme in acest meci, scorul fiind deschis repede de acestia, in minutul 3 de Stefan Alin. Acelasi jucator majoreaza avantajul echipei sale pe tabela, in minutul 8 scorul fiind 2-0. Minutul 10 aduce doua goluri consecutive pentru aceeasi echipa, Diamond Star, 4-0 se face la golurile marcate de Matei Victor, respectiv Ene Costin. F.C. Sportul incearca pe contre sa revina in meci si marcheaza in minutul 12 prin jucatorul lor, Stanciu Florin. Prea putin insa pentru revenire, Diamond Star jucand la fel de bine si dupa golul primit in minutul 12, minutele 13 si 15 aducand doua noi goluri, inscrise de Stefan Alin si Popescu Florin. Scorul pauzei, 6-1 in favoarea celor de la Diamond Star, le dadea acestora linistea pe faza de constructie pentru actul secund, victoria fiind greu sa le scape dupa evolutia din prima repriza.

In actul secund, F.C. Sportul are o tresarire de orgoliu si marcheaza prin Petre Alin in minutul 23, golul de 2-6, insa Diamond Star nu se opreste cu golurile si inscrie si ea in minutul 31, prin Florea George, golul de 7-2. Un minut mai tarziu, Petre Alin face dubla pentru F.C. Sportul, un jucator ce a mai incercat cate ceva in acest meci dificil pentru echipa lui. Baietii de la Diamond Star inchid conturile in acest meci, prin alte doua goluri marcate in minutele 37 si 38, goluri semnate Popescu Florin, respectiv Ene Costin. Scor final, Diamond Star – F.C. Sportul 9-3, un meci dominat autoritar de noul lider al campionatului din Liga II Seria 1.

Articole similare

Close