ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Cu benzină doar pentru o repriză, FC Titan pierde cu 3-9 în detrimentul celor de la Real Rapid!

Real Rapid București, locul 4 în Play-Out-ul Ligii 1, a întâlnit joi seara ocupanta locului 6, FC Titan. Un meci în care Real Rapid pornea ca favorită, mai ales că FC Titan a aliniat un lot subțire din punct de vedere numeric, cu fix 6 jucători la teren.

Am asistat la o primă repriză jucată de la egal la egal, cu FC Titan având resurse de a se duela cu Real Rapid, cel puțin o repriză, cum avea să ne dovedească întreaga partidă. Băieții din Titan au reușit deschiderea scorului, prin numărul 10, Păunescu Ionuț. Avantajul a durat doar două minute, deoarece în minutul 6, Burleanu Andrei a reușit să egaleze pentru Real Rapid. Contrele au continuat, iar în minutul 7, Titan a marcat pentru 2-1, semnătura Gremia Josa. Ghinion pentru FC Titan din păcate, deoarece cu foarte puțin timp de a intra la pauză, aceștia au primit golul de 2-2, din gheața lui Andreescu Cristian. Un gol extrem de important dacă luăm în calcul că a doua repriză se anunță mult mai grea pentru FC Titan, din pricina absenței unei bănci de rezerve. Egalitate la fluierul pauzei, 2-2, după o repriză strâns disputată.

Scenariul celei de-a doua reprize a fost unul previzibil, cu băieții din Titan cu benzină pe low, iar Real Rapid la cârma jocului. Andreescu a făcut show, cu încă 3 goluri adăugate la cel din prima repriză. Vlada Constantin nu a fost mai prejos și a punctat tot de 4 ori, în minutele 28, 31, 36, respectiv 39, pentru un total de 9 reușite în dreptul celor de la Real Rapid București. FC Titan a punctat doar odată în repriza a doua, prin Alexandru Marius în minutul 38. O victorie meritată pentru Real Rapid, 9-3, după un joc în care FC Titan a luptat doar o repriză. Real Rapid păstrează 3 puncte avans față de urmăritoarea principală, Bucharest City.

Articole similare

Close