ArticoleLiga 1 Est

Old Boys a câștigat derby-ul pentru podium cu Atletico Urziceni și a făcut un pas mare spre Superligă

Old Boys (FC Grivița) și Atletico Urziceni s-au duelat joi seara în derby-ul pentru locul 3 al podiumului Ligii I Est, ultimul care asigură calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Pe terenul din Giulești, cele două formații au fost protagonistele unei prime reprize încheiate cu scor alb, în care cele două defensive au fost de netrecut.

Jocul s-a animat la reluare, când au apărut și golurile în cele două porți.

Băieții de la Old Boys au ieșit mai motivați și mai montați de la cabine și au reușit să se impună cu 3-1, grație reușitelor din ultimele minute semnate de Tudor Luis, Sava Cosmin și Neguț Ionel, în timp ce golul de onoare al celor de la Atletico Urziceni a fost înscris de fundașul Constantinov Andrei.

Prin acest succes, Old Boys a făcut un pas important spre calificarea în Superliga Prieteniei 2016, competiție în care vor concura primele trei echipe din Liga I Sud și Liga I Est, primele trei echipe din Cupa Ligii Prieteniei și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Pitești, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Câștigătoarea va participa la European Friendship League și va obține un premiu în bani în valoare de 1.500 de euro.

Astfel, grație victoriei reușite în fața lui Atletico Urziceni, Old Boys urcă pe poziția a treia a clasamentului, cu 30 de puncte, două peste învinsa de astăzi, care are și un meci în plus.

De partea cealaltă, Atletico Urziceni, care s-a aflat mare parte a campionatului pe podiumul Ligii I Est, riscă să rateze calificarea la Superliga Prieteniei 2016.

Articole similare

Close