Articole

Remiza in cel mai important meci al serii din Liga I, F.C. Berceni – Good Team!

Capul de afis al serii trecute a fost tinut de duelul dintre F.C. Berceni, liderul Ligii I si ocupanta locului 5, Good Team. F.C. Berceni are cel mai bun atac din Liga I cu 75 de goluri marcate in 9 meciuri, o medie de 8.33 de goluri pe meci. Cei de la Good Team veneau dupa pasul gresit din meciul cu BKO, un meci pe care il aveau in mana dar pe care l-au pierdut pe final, puncte importante pierdute acolo iar astazi inca un pas gresit ii putea scoate din lupta pentru titlu, cel putin pentru o perioada.

Cum ne-a obisnuit meci de meci, Carjan Daniel, golgheterul Ligii I, iese repede la rampa si marcheaza golul de 1-0 pentru F.C. Berceni in minutul 3. Mijlocasul echipei Good Team, Serban Vlad restabileste egalitatea in minutul 8 si meciul devenea din ce in ce mai interesant. In minutul 17 este randul celor de la Good Team sa intre in avantaj, 2-1, avantaj ce nu dureaza decat un minut, pana cand F.C. Berceni egaleaza la randul ei prin fotbalistul ei, Gata. Spiritele incep sa se incinga pana la fluierul final si Udrea Liviu vede un cartonas galben.

Dupa acest 2-2 la pauza, in actul secund tensiunea avea sa creasca la cote mari, miza partidei si-a spus cuvantul. Un joc pe contre, dueluri tari si meciul se indrepta spre un 2-2 cu doua minute inainte de fluierul final. Ultimele minute sunt unele de foc, Stefan Ilie reusind sa inscrie pentru Good Team si victoria parea ca este a lor pana cand, senzational, in ultimul minut de joc, minutul 40, Carjan Daniel egaleaza si castiga un punct pentru F.C. Berceni. Good Team pateste iar pe sfarsitul de meci ce a patit si in meciul cu BKO si frustrarea este probabil din ce in ce mai mare atunci cand ai punctele aproape castigate si le pierzi in felul acesta. Echipele urmaritoare, Hooligans United, F.C. Bucuresti, Bizz Brasil si Hooligans probabil vor profita de acest egal facut de F.C. Berceni si una din ele va prelua sefia clasamentului dupa aceasta etapa.

Articole similare

Close