ArticoleLiga 1

Un nou măcel marca Whiteland în Liga I Sud! Ultima victimă este FC Rezervele

După ce a trecut etapa trecută cu 15-3 de Chipita, Whiteland a făcut miercuri seară o nouă victimă și începe să emită pretenții la locurile de pe podiumul clasamentului Ligii I Sud.

Pe terenul de la Antilopa, în etapa a opta a campionatului, Whiteland a spulberat-o pe FC Rezervele cu 13-2, după o primă repriză în care a asediat poarta adversă și pe care și-a adjudecat-o cu un scor incredibil, 9-0.

Mijlocașii Ghenovici Valentin și Dragoș Popescu au mitraliat poarta Rezervelor, marcând împreună nu mai puțin de 10 goluri.

Pe lângă Ghenovici Valentin (6) și Dragoș Popescu (4), celelalte reușite ale învingătorilor au fost semnate de Rotaru Silviu (2) și Ghiță Mirel.

De partea cealaltă, golurile de onoare ale învinșilor au fost înscrise în partea secundă de Ionescu Adrian și Martinov Mihai.

În urma acestei victorii la scor, Whiteland acumulează 15 puncte și urcă până pe locul 5 al clasamentului, începând să pună presiune pe formațiile de pe podiumul Ligii I.

Învinsa din acest duel, FC Rezervele, rămâne cu 6 puncte câștigate după opt meciuri jucate și ocupă poziția a 14-a a ierarhiei.

Articole similare

Close