Articole

Liverpool Team s-a calificat în sferturile Cupei Ligii, după ce a dat de pământ cu Sporting București

Liderul Ligii a II-a Seria 2, Liverpool Team, s-a calificat joi seară în sferturile Cupei Ligii, după ce a învins-o și în manșa retur pe prim-divizionara sporting București, cu scorul de 6-3.

După victoria cu 8-2 din meciul tur, „Cormoranii” au început mai bine și meciul din Agronomie, iar Robu Alin a modificat pentru prima dată tabela în minutul 4, la capătul unei faze inițiate de Gheorghe Laurențiu. Niculescu Ninel a egalat pentru Sporting în minutul 8, dar Bozianu Cosmin și-a readus echipa în avantaj la doar un minut distanță, în urma unei combinații cu același Gheorghe Laurențiu.

Vincente Toma a majorat avantajul lui Liverpool Team în minutul 11, iar finalul de repriză le-a aparținut celor de la Sporting, care au izbutit să egaleze până la pauză, prin David Boboc (min. 15) și George Dinu (min. 18).

„Cormoranii” și-au arătat însă clasa în repriza secundă, când au închis poarta și au continuat să marcheze, cu toate că aveau un avantaj liniștitor din prima manșă, iar Sporting era formația care avea nevoie să înscrie.

Vincente Toma a recidivat la cinci minute de la reluare, pentru ca, la jumătatea reprizei, Gheorghe Laurențiu să schimbe rolul de servant cu cel de marcator și să ducă scorul la 5-3.

Stoica Marian a închis în ultimul minut setul celor de la Liverpool Team, care se impun cu 6-3 și, cu scorul general de 14-5, se califică în sferturile de finală ale Cupei Ligii, unde vor da peste Hooligans, formație care, alături de FC București, conduce clasamentul Ligii I.

Articole similare

Articol

Close
Close