Articole

Liverpool Team nu are probleme in disputa cu Fortuna Team, meci din Liga II Seria 2, castigat de Liverpool cu 7-2!

Liverpool Team, echipa ce trage la promovarea in Liga I, cu sanse mari ca acest obiectiv sa fie indeplinit, a avut aseara meci cu formatia Fortuna Team, meci de Liga II Seria 2.

Lucian deschide scorul pentru Liverpool Team in minutul 4 al partidei, start bun pentru echipa favorita din acest duel. In minutul 10 insa, Fortuna Team egaleaza prin Cristea Andrei, insa egalul nu avea sa reziste decat pana in minutul 12, minut in care Liverpool Team preia conducerea pentru a doua oara, la reusita lui Manofu George. Acelasi jucator inscrie si in minutul 19, stabilind scorul pauzei, 3-1 in favoarea celor de la Liverpool Team, o repriza buna, ce ii tine in grafic pentru obiectivul propus in acest sezon.

In actul secund, acelasi Manofu George linisteste partida prin alte doua goluri marcate de el, in minutele 23 si 25, 4 goluri in dreptul acestui jucator cu o evolutie excelenta. Gheorghe Laurentiu face 6-1 in minutul 29, un scor ce arata deja cine pleaca acasa cu toate punctele puse in joc. In minutul 30, Fortuna Team reduce din diferenta marcand golul 2 in acest meci, reusita semnata Murat George, insa cei care inchid tabela sunt tot baietii de la Liverpool Team, in minutul 37 prin Gheorghe Laurentiu, dubla pentru acesta in meciul de aseara.

3 puncte importante castigate de Liverpool Team, scor 7-2, 3 puncte ce ii mentine sus in clasament, promovarea fiind aproape de ei in acest sezon.

Articole similare

Close