ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Bella Venezia se impune categoric in duelul cu Bucharest City, in incheierea zilei de joi! Peste 10 goluri in acest meci!

Blocata parca pe locul 5, Bella Venezia a intalnit in ultimul meci al serii de joi, formatia Bucharest City, locul 10 in clasamentul Ligii 1. Ofensiva celor de la Bella Venezia a mers foarte bine pana in acest moment, 89 de goluri marcate, cu 17 mai multe chiar decat liderul Salaj Boys. De partea cealalta, Bucharest City a inscris aproape jumatate din golurile adversarei, insa o echipa instalata putin dupa jumatatea clasamentului.

Lotul aliniat de Bella Venezia le putea pune probleme in acest meci, cu doar 6 oameni si fara o banca de rezerve, insa lucrurile nu au stat deloc asa. Bucharest City nu a profitat de acest lucru si Craciun George deschide scorul pentru Bella Venezia, in minutul 2. In minutul 11, Bidirean Dragos face 2-0 si ne arata o favorita certa la castigarea celor 3 puncte. Replica locului 10 intarzie sa apara, iar pe fondul unei continuari bune de joc, Bella Venezia duce scorul la 3-0, in minutul 12, prin acelasi Craciun George, omul ce avea sa faca un meci excelent. In minutul 16 deja era 4-0, iar lucrurile erau destul de clare, atunci cand Rogosan Valentin si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor. Scorul pauzei a fost stabilit de primul gol marcat de Bucharest City, in minutul 17, prin Varga Horea. O replica subtire pentru a putea spera la ceva din acest meci.

Singura speranta a celor de la Bucharest City, pentru actul secund, putea sa fie o oarecare oboseala in lotul celor de la Bella Venezia, insa aceasta nu a venit. Craciun George si-a continuat recitalul inceput in prima repriza si a marcat inca 4 goluri, acumuland un total de 6 in aceasta partida. Bidirean Dragos si Rogosan Valentin, isi adauga si ei cate un gol pe langa cele din prima repriza. Bidirean Mihai nu a vrut sa lipseasca de pe lista marcatorilor, iar Bella Venetia a inscris cu acest gol un total de 11 in poarta celor de la Bucharest City. Replica locului 10 in Liga 1, a venit doar prin Stoica Daniel, la cele doua goluri inscrise de acesta in poarta adversarului.

Un categoric 11-3 in favoarea echipei Bella Venezia, iar prin aceste 3 puncte, echipa incearca sa se apropie de plutonul fruntas.

Articole similare

Close