Articole

Calificare pentru Bizz Brasil in detrimentul celor de la F.C. Salaj Boys, victorie cu 6-2 aseara, in returul acestui duel de Cupa Ligii!

Bizz Brasil, a intalnit aseara pe terenul din Agronomie, formatia F.C. Salaj Boys, in returul dublei manse din Cupa Ligii, dupa ce in meciul tur scorul a fost 6-3 pentru campioni.

La umbra celor 3 goluri avans, luate inca din meciul tur, Bizz-ul nu a turat motoarele foarte tare, aseara, jocul acestora fiind bazat pe spectacol si artificii tehnice. Badea Alexandru deschide scorul pentru Bizz Brasil, in minutul 9, iar Busuioc Marius mareste avantajul la doua goluri in minutul 15, stabilind si scorul pauzei, 2-0 pentru formatia de Liga I.

In debutul actului secund, Stanciu Claudiu limpezeste daca mai era nevoie, deznodamantul partidei, prin golul de 3-0, avantajul fiind de 6 goluri la general. Badea Alexandru si Busuioc Marius fac 5-0 la golurile inscrise de ei in minutele 28 si 29, partida fiind una usoara pana in aceste momente. F.C. Salaj Boys se trezeste in ultimele 10 minute ale partidei si inscrie de doua ori, prima data prin Padureanu Ciprian, in minutul 30, iar a doua oara prin Costache Robert in minutul 31. Busuioc Marius de la Bizz Brasil inchide lista marcatorilor, prin reusita lui din minutul 37, hattrick pentru el in acest meci.

Calificare in urmatoarea faza a competitiei pentru Bizz Brasil, 6-2 in returul cu F.C. Salaj Boys, 12-5 la general.

Articole similare

Close