ArticoleLiga 1

Fair play chiar și după eșec! Căpitanul lui AC Militari, declarații în spiritul conceptului „Liga Prieteniei”

Căpitanul lui AC Militari, Gabriel Pârvu, a oferit câteva declarații admirabile după înfrângerea suferită de echipa sa în prima etapă a Ligii I, în fața celor de la Brotac Medical, scor 7-5 (vezi aici detalii despre meci).

„A fost un meci frumos, pentru că s-au dat multe goluri, destul de echilibrat, cu un avantaj pentru colegii noștri de astăzi, pentru adversarii, de fapt, care au jucat foarte bine. Ne bucurăm că a început un nou sezon și sperăm să ne întâlnim cu fair-play-ul până la final, cum a fost în seara asta. Vreau să le mulțumesc colegilor. Și vedem, vreau să ne simțim cât mai bine, să jucăm cât mai bine și vedem mai încolo ce-o să fie”, a declarat liderul celor de la AC Militari, în spiritul conceptului Ligii Prieteniei.

Întrebat despre obiectivele pentru acest sezon, Gabriel Pârvu a replicat: „Sincer, ne dorim să jucăm cât mai bine și să facem mișcare, pentru că de asta ne-am înscris în primă fază, și, dacă și colegii noștri, sau adversarii noștri, vin cu același gând, cu siguranță o să iasă și meciuri frumoase și unde ne duce jocul, acolo mergem și noi”

„Ne propunem să jucăm, oricum, mai bine ca astăzi”, a conchis căpitanul lui AC Militari.

Iată interviul integral acordat de Gabriel Pârvu:

Articole similare

Articol

Close
Close