ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Retrospectiva săptămânii în Liga a II-a Sud: Spiru Haret a reușit surpriza cu Inter Bragadiru! FC Power a predat „lanterna roșie”

Liga a II-a Sud ne-a oferit, așa cum ne-a obișnuit pe parcursul întregului sezon, și în săptămâna recent încheiată fotbal spectacol și multe goluri marcate în cele două jocuri disputate.

Mai întâi, marți seara, pe terenul de la Plazza, Spiru Haret, formație aflată pe poziția a cincea a ierarhiei, a reușit o victorie surpriză în fața unei echipe aflate în plină cursă pentru promovare, Inter Bragadiru.

După ce au condus cu 3-1 la pauză și 4-1 în minutul 26, cei de la Spiru Haret au tremurat serios pe final de meci, când băieții din Bragadiru au forțat revenirea, dar au izbutit să se impună cu 4-3, grație reușitelor semnate de Laur Ștefan (2), Chiper Andrei și Fetic Dan.

Grație acestui succes, Spiru Haret începe să spere la prima jumătate a clasamentului Ligii a II-a Sud, în vreme ce Inter Bragadiru face un mare pas greșit în lupta pentru promovarea în primul eșalon (vezi aici mai multe detalii despre meci).

Celălalt meci din Liga a II-a disputat săptămâna trecută a fost derby-ul dintre ultimele două clasate: FC Power și echipa mixtă Alb Negru.

Partida pentru evitarea ultimei poziții a clasamentului Ligii a II-a Sud a fost una extrem de antrenantă și de spectaculoasă, în care s-au marcat nu mai puțin de 12 goluri.

După ce au condus cu 4-1 la pauză, cei de la FC Power s-au impus cu 7-5 și, datorită acestei victorii, acumulează 9 puncte și le predau „lanterna roșie” a clasamentului Ligii a II-a Sud celor de la Alb Negru, care au o zestre de 6 puncte obținute în acest campionat (vezi aici detalii despre acest meci).

Clasamentul la zi al Ligii a II-a Sud poate fi consultat aici

Articole similare

Close