ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Play-out Liga I Sud: Conduse la pauză, Chipita Stars și FC Colentina au revenit la reluare și s-au impus în partidele etapei a patra

Formațiile aflate pe primele două poziții ale ierarhiei play-out-ului Ligii I Sud după disputarea primelor 3 etape au intrat în arenă în cele două partide găzduite miercuri seara de terenul de la Intrarea Vrabiei.

Liderul Chipita Stars a primit replica celor de la SJCAM Romania, care au făcut o primă repriză excelentă și au intrat cu avantaj de două goluri la cabine, grație reușitelor semnate de Șerban Radu și Andrei Turturea.

La reluare, Chipita Stars a arătat o față complet schimbată și a izbutit să întoarcă soarta partidei în favoarea ei, reușitele semnate de Manolache Alexandru (2), Nițu Ciprian și Soare Robert aducându-i victoria cu 4-2 și cele 3 puncte care îi consolidează poziția în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii I Sud.

În celălalt meci al serii din play-out-ul Ligii I Sud s-au duelat Fair Play, ocupanta poziției secunde, și FC Colentina, echipă ce duce o cursă nebună pentru salvarea de la retrogradare.

Băieții de la Fair Play au intrat mai bine în joc și au condus cu avantaj minim la pauză (2-1), însă FC Colentina a revenit mult mai montată de la cabine, a reușit să-și revină și să se impună cu un 4-3 în care puțini mai credeau după deznodământul rundei inaugurale.

Grație acestui succes, FC Colentina acumulează 11 puncte și se apropie la doar două lungimi de locul 5, care asigură prezența în primul eșalon al Zonei Sud și sezonul următor.

De partea cealaltă, Fair Play rămâne cu 15 puncte și cade pe poziția a treia a clasamentului.

Clasamentul play-out-ului Ligii I Sud înaintea ultimei etape poate fi consultat aici

Articole similare

Close