Articole prima paginaDecizii comisie arbitraj

DECIZI DISCIPLINARE LIGA PRIETENIIEI BUCURESTI SAPTAMANA 12

DECIZI DISCIPLINARE SAPTAMANA 12

 

– Gabriel Dumitru    ( Salaj Bois)  – cartonas verde  10 lei amenda regulamentul 2.

– Simion  George   ( Waiters )  -cartonas verde  10 lei amenda  regulamentul 2, suspendare o etapa pentru cartonas rosu din doua galbene.

Manastireanu Florin  (Chipita  Stars) -cartonas verde 10 lei amenda regulamentul 2.

-Munteanu Alexandru  (Uneversitatea Bucuresti)   -cartonas rosu excludere regulamentul  2.

-Robu Alin    (Liverpoor MetalPlast) -cumul de cartonase galbene o etapa suspendare regulamentul 2.

SCOPUL LIGI PRIETENIEI NU ESTE DE A AMENDA SAU SUSPENDA.

Scopul principal este de a le oferi participantilor conditii ideale de asi satisface nevoia de a juca fotbal de placere intr-un cadru  civilizat si disciplinat!

Atragem atentia echipelor participante  ca Liga Prieteniei este formata din prieteni jucatori conform Regulamentului numarul 1,Aici nu se vine doar pentru fotbal ci pentru prietenie, socializare  si  petrcerea  timpului  liber.

Scopul principal al  Ligi Prieteniei este tocmai schimbarea unor mentalitati.Scopul Principal al Ligi Prieteniei este educatia si in plan secundar este competitia.Ori in conditiile in care la teren ajungem la agresiuni fizice sau verbale  scopul principal al Asociatiei nu pote fi  atins.

Liga Prieteniei nu va tolera  in nici un fel  comportamentul lipsit de fair-play.

Va rugam pe aceasta cale ca orice incident aparut la teren in timpul meciului  sa il comunicati Indrumatorului de la teren,pentru a incheia un proces-verbal de sesizare,urmand ca acesta sa il comunice Asociatiei pentru a lua masurile care se impun.

Articole similare

Articol

Close
Close