ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Armata Salvarii se impune, nu fara probleme, in duelul cu Piatra Alba, scor 6-4!

Piatra Alba, locul 12 in clasamentul Ligii 1, a intalnit joi seara ocupanta locului 7, Armata Salvarii.  Baietii de la Piatra Alba intrau in acest meci, dupa o infrangere cu 1-6 in fata celor de la Bella Venezia. De partea cealalta, Armata Salvarii a suferit o infrangere drastica etapa trecuta, in fata echipei Ambianta Steaua, scor 4-11.

Meciul debuteaza cu doua ocazii ale celor de la Armata Salvarii, prima irosita de numarul 3, Serban Adrian. Piatra Alba raspunde printr-un sut in transversala. O greseala in apararea celor de la Piatra Alba, in minutul 7, ii da posibilitatea lui Cojocaru Adrian sa deschida scorul, din pasea lui Serban Adrian, omul uitat in spatele portarului advers. Celebra caciula a lui Serban Adrian se pare ca ii da energie, pentru ca omul cu pofta de fotbal din tabara celor de la Armata Salvarii inscrie golul 2, in minutul 11.

In minutul 16, Piatra Alba prinde un contraatac, in urma unui fault reclamat de Armata Salvarii, insa nevalidat de arbitrul de pe acea parte. In urma acestui contraatac se reduce din diferenta si meciul devenea unul din ce in ce mai interesant. Lazar Bogdan aduce egalarea pentru Piatra Alba in minutul 18. Burcea Daniel nu este de acord cu acest scor si isi readuce echipa in avantaj, in urma unei lovituri libere de la o distanta considerabila. Rezultat la pauza, Armata Salvarii 3 – Piatra Alba 2.

Repriza secunda debuteaza cu o discutie interminabila legata de distanta pe care trebuie sa o ia un jucator, atunci cand adversarul are lovitura libera sau aut. Dreptatea este de partea celor de la Armata Salvarii, acestia asteptand indicatiile arbitrului pentru a lua distanta, nu pe cea a adversarului. In minutul 25, Piatra Alba egaleaza pentru a doua oara in acest meci, prin sutul ca din tun a lui Oprea George. Tunaru Adrian cu cele doua reusite ale sale, urmat de Serban Adrian, aduc echipei Armata Salvarii victoria in cele din urma. Piatra Alba a sperat la reusita lui Dima Georgian, insa tabela a aratat la sfarsit 6-4 in favoarea celor de la Armata Salvarii.

Cu aceste 3 puncte, Armata Salvarii urca pe 6, insa deocamdata este departe de FC Bella Venezia, la 15 puncte in spatele acesteia.

 

 

 

Articole similare

Close