Articole

F.C. Devils castiga duelul cu Sincai Team din Liga II Seria 2, scor 5-4!

In Liga II Seria 2, F.C. Devils, ocupanta locului 8, a intalnit echipa Sincai Team, ocupanta locului 12. Se anunta un meci echilibrat, cum a si fost, cele doua echipe fiind de valoare apropiata.

Sincai Team deschide scorul, in minutul 2, prin Cornel Costin, insa echipa se vede egalata in minutul 5 de Vlad Daniel de la F.C. Devils. In minutul 8, Sincai Team preia conducerea pentru a doua oara, la golul marcat de Nica Stefan, insa tot pentru a doua oara sunt si egalati, in minutul 10 de Vlad Daniel. 2-2 la pauza intr-o repriza aprig disputata, a doua repriza fiind lasata sub semnul intrebarii, ambele echipe putand castiga acest duel.

In actul secund este randul celor de la F.C. Devils sa conduca, acest lucru se produce in minutul 33, atunci cand Vlad Daniel realizeaza hattrick-ul. In minutul 36 acelasi jucator marcheaza al 4 lea gol personal in acest meci si duce scorul la 4-2. Nica Stefan reduce din diferenta in minutul 37 iar pana la sfarsit ambele echipe mai marcheaza cate un gol, F.C. Devils invingand la limita, 5-4 in acest meci.

 

Articole similare

Close