ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Liga a II-a Est: Liderul Pero Cars a trăit periculos cu FC Premier, iar Plexiled a făcut spectacol cu Atletico Ferentari

Liga a II-a Est ne-a adus marți seara, la Plazza, două partide extrem de spectaculoase, în care s-a marcat la foc automat.

Liderul Pero Cars a trăit periculos în disputa cu FC Premier, fiind aproape să facă primul pas greșit al sezonului.

FC Premier a condus cu 2-1 la pauză, grație reușitelor semnate de Ion Lacatusu în minutele 16 și 20.

Pero Cars a arătat însă după pauză că nu întâmplător domină ierarhia Ligii a II-a Est și a reușit să întoarcă scorul în favoarea sa și să se impună cu 4-2.

Brașoveanu Andrei (2) și Hotobocescu Tudor (2) au marcat golurile care i-au adus lui Pero Cars al 10-lea succes din tot atâtea etape disputat în acest campionat.

În cealaltă dispută a serii de marți din eșalonul secund al Zonei Est, Plexiled a făcut spectacol în fața celor de la Atletico Ferentari, de care a trecut cu scorul de 12-3 (5-1 la pauză).

Preda Cătălin, Macris Junior și Alex Nicola au semnat câte un hat-trick pentru Plexiled, pentru care au mai punctat Cristian Lită (2) și Teogas Dan.

De partea cealaltă, golurile de onoare ale băieților din Ferentari au fost înscrise de Daniel Munteanu (2) și Vlad Florin.

Clasamentul la zi al Ligii a II-a Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close