Articole

Liverpool Team isi face usor usor loc spre varful clasamentului, echipa ajunsa la 4 victorii consecutive din tot atatea partide!

F.C. Devils, ocupanta locului 9 in Liga II Seria 2 a intalnit formatia Liverpool Team, echipa aflata pe locul 10 inainte de aceasta confruntare. Locul celor de la Liverpool insa nu era unul concludent deoarece acestia aveau doar 3 meciuri jucate la Liga Prieteniei, toate 3 incheiate cu victorii.

Mijlocasul echipei Liverpool Team, Manofu George, deschide scorul repede, in minutul 3 al primului act. Urlan Nicolae insa egaleaza pentru F.C. Devils, in minutul 4 si partida devenea din ce in ce mai interesanta. Mijlocasul echipei F.C. Devils, Nicola Alexandru isi aduce echipa in avantaj in minutul 11, scor 2-1 pentru diavoli. Liverpool Team alearga dupa egalare si acest lucru se produce abia la sfarsitul primei reprize, in minutul 19, atunci cand Robu Alin marcheaza in poarta celor de la F.C. Devils. Cand se credea ca acesta avea sa fie scorul pauzei, Robu Alin reuseste sa inscrie un nou gol in ultima faza a primei reprize si o duce pe Liverpool la cabine cu un 3-2 muncit.

Se pare ca F.C. Devils a avut benzina doar pentru prima repriza, o repriza buna facuta de ei dar probabil demoralizati de intoarcerea de scor produsa in doar doua minute pe sfarsitul primului act. In minutul 26, Robu Alin isi continua evolutia excelenta din aceasta partida si reuseste un hattrick ducand scorul la 4-2. Stoica Marian marcheaza si el pentru Liverpool si scorul capata proportii, 5-2, in minutul 30. In minutul 31, era clar cine o sa castige acest meci, atunci cand Gheorghe Laurentiu marcheaza pentru un 6-2 linistitor in favoarea celor de la Liverpool Team. In minutul 38, Stanciu Dan nu poate decat sa mai reduca din diferenta pentru F.C. Devils si inscrie un gol al consolarii…….scor final F.C. Devils 3 – Liverpool Team 6 si Liverpool isi continua sirul de victorii la Liga Prieteniei, sir ajuns la numarul 4.

Articole similare

Close