Articole

Prima victorie la Liga Prieteniei pentru F.C. Phoenix, 13-7 in partida cu United Team din Liga III Seria 1!

In Liga III Seria 1, F.C. Phoenix, lanterna rosie a acestei serii, a intalnit formatia United Team, locul 8 in clasament. Pentru F.C. Phoenix era o posibilitate buna de a scoate punct sau puncte, dintr-un meci cu o echipa de o valoare apropiata. De altfel, nici o echipa din acest duel nu a cunoscut gustul victoriei pana la acest meci, partida de aseara fiind o posibilitate excelenta pentru a obtine acest lucru.

Se pare ca F.C. Phoenix a profitat de acest meci pentru a recapata moralul, destul de scazut in ultimele partide, aseara practicand un fotbal frumos, concretizat si pe tabela de marcaj. Scorul este deschis de United Team, prin reusita lui Dinu George din minutul 4, insa avantajul echipei sale nu avea sa dureze decat un minut, pentru ca in minutul 5, F.C. Phoenix egaleaza prin Chiar Mihai. Acelasi jucator o aduce pe Phoenix in avantaj pe tabela de marcaj, in minutul 7 prin golul inscris in poarta celor de la United. Clatinici Constantin isi trece si el numele pe lista marcatorilor pentru Phoenix, in minutul 11, minut in care scorul devine 3-1. United Team revine in joc excelent in minutele 14,15 si 16, atunci cand intorc rezultatul prin cele 3 goluri marcate de Dinu George, respectiv Georgescu Robert, de notat hattrick-ul realizat de Dinu George, jucatorul celor de la United Team. In dezavantaj cu un gol, formatia Phoenix nu se da batuta in aceasta prima repriza si trece peste socul primirii celor 3 goluri, revenind pe faza ofensiva cu egalarea adusa de Chiar Mihai in minutul 17, hattrick si pentru acest jucator si scorul era 4-4 in acel moment. Marian Marius si Clatinici Constantin, incheie o repriza spectaculoasa prin cele doua goluri marcate de ei, in minutele 19 si 20, goluri ce o duc la cabine pe F.C. Phoenix cu un avantaj de doua goluri pe tabela de marcaj, scor 6-4.

Repriza secunda continua in aceeasi maniera spectaculoasa, un joc cu garda jos din partea ambelor formatii. United Team egaleaza senzational, in minutele 22 si 23, prin golurile semnate Georgescu Robert, hattrick in acest meci pentru el. 6-6…si show-ul nu se opreste aici, in minutul 24, Chiar Mihai o aduce pe F.C. Phoenix iar in avantaj inscriind golul 4 personal in aceasta partida. La 7-6 se pare ca United Team cedeaza jocul, poate si fizic, deoarece au aratat timp de 25 de minute ca sunt egalii adversarilor, insa Phoenix controleaza jocul pana la finalul lui incepand din acel minut. Pe fondul acestei caderi, in minutele 27, 28 si 29, F.C. Phoenix marcheaza inca de 3 ori in poarta celor de la United Team, prin Chiar Mihai si Clatinici Constantin, scor 10-6 dupa aceste goluri, soarta partidei fiind hotarata in acele momente. In minutele 30 si 38, Pepenel Marian si Chiar Mihai fac 12-6, fiind vizibila caderea fizica a celor de la United Team. Olteanu Mihai are o tresarire de orgoliu in minutul 39, inscriind un gol in poarta celor de la F.C. Phoenix, golul 7 pentru echipa lui. Chiar Mihai incheie o seara extraordinara pentru F.C. Phoenix, marcand al 8 lea gol personal in acest meci, golul de 13-7 din minutul 40. Acesta avea sa fie si scorul final, prima victorie la Liga Prieteniei pentru F.C. Phoenix, un prilej bun pentru a recapata moralul pentru meciurile viitoare.

Cu aceste 3 puncte, F.C. Phoenix urca pe 8 in clasamentul Ligii a III a Seria 1, in timp ce United Team coboara un loc, pana pe 9 dupa infrangerea suferita.

Articole similare

Close