Articole

Un examen usor pentru F.C. Rahova impotriva lanternei rosii, F.C. Artizanat in Liga II Seria 2!

Locul 5 in Liga II Seria 2, F.C. Rahova, a avut un meci destul de usor aseara, daca ne luam dupa calculele hartiei, cu lanterna rosie F.C. Artizanat. Aceste calcule facute inaintea partidei s-au si confirmat la sfarsitul ei, evolutia echipei din Rahova fiind una consistenta.

F.C. Artizanat se descurca destul de bine in primul sfert de ora al partidei, probabil la asta trebuie sa si lucreze baietii, la gestionarea tuturor celor 40 de minute, calitate fiind destula in echipa lor. F.C. Rahova reuseste sa deschida scorul in minutul 14, prin mijlocasul echipei, Stafe Alexandru, golgheterul echipei in acest sezon cu 11 reusite in 9 partide la Liga Prieteniei. Andreescu Cristian majoreaza avantajul echipei din Rahova in minutul 17, scorul fiind 2-0 in acel moment. Sfarsitul primei reprize apartine tot echipei F.C. Rahova, prima data in minutul 19, atunci cand fundasul echipei, Popescu Alexandru marcheaza golul de 3-0, iar a doua oara in minutul 20 prin reusita lui Stafe Alexandru, 4-0 scorul pauzei si F.C. Rahova intra linistita la cabine.

F.C. Artizanat are o tresarire de orgoliu in minutul 25 si reduce din diferenta prin golul marcat de Delco Florin. F.C. Rahova nu renunta la ofensiva nici in a doua repriza si pe fondul unui joc consistent de pase, reusesc sa marcheze golul de 5-1 prin Ciobanu Alexandru in minutul 27. In minutul 33, Andreescu Cristian face 6-1, jucator ajuns la doua reusite in aceasta partida, iar un minutul mai tarziu acelasi jucator face hattrick-ul iar F.C. Rahova conducea cu un categoric 7-1. F.C. Artizanat marcheaza prin atacantul ei, Stanciu Florin al doilea gol in aceasta partida si primul gol personal in acest campionat pentru acest jucator. Scoru final 7-1 iar dupa obtinerea celor 3 puncte puse in joc, F.C. Rahova urca pe 2 in clasamentul Ligii secunde.

Articole similare

Close