ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

HOOLIGANS, INCURCATA DE LOCUL 14 IN LUPTA PENTRU TITLU. 1-1 IN DISPUTA CU PIATRA ALBA!

Joi seara, de la ora 22:30, Hooligans nu avea voie sa faca pasi gresiti in urmarirea celor de la Salaj Boys, mai ales intr-o disputa cu locul 14. Am asistat la un meci ”cu de toate” cum se spune. Nervi, faze incalcite, parade senzationale, contre, insa parca un meci in care oamenii de gol, atacantii, au lipsit cu desavarsire.

Piatra Alba se dovedeste o nuca tare de spart. Daca despre ofensiva nu putem spune nimic concret, defensiva a fost una la inaltime, in componenta ei fiind doi jucatori cu state vechi in minifotbal. In minutul 8, Hooligans deschide scorul prin Chircalan Marius. Repriza continua cu un joc la mijlocul terenului, fara prea multe faze de poarta. Echipa de pe locul 2 intra la cabine cu un avantaj fragil de un gol.

In repriza secunda asistam la parade una si una, marca Nita Bogdan, portarul celor de la Hooligans. Acesta are cateva interventii demne de titlul ”omul meciului”. Insa cum se intampla in fotbal, golul celor de la Piatra Alba vine mai mult dintr-o pasa decat dintr-un sut. Portarul celor de la Hooligans este mascat, sutul telefonat gaseste plasa si scorul era 1-1, minutul 39. O repriza care a apartinut celor de la Piatra Alba, doar Nita Bogdan a facut ca echipa de pe locul 2 sa nu piarda acest meci, dupa ce la pauza conducea cu 1-0.

Pas gresit facut de Hooligans, exact unde nu se anunta. Un punct meritat de Piatra Alba, cu varf si indesat, evolutia din repriza secunda a intarit aceasta afirmatie.

 

Articole similare

Close