Articole

Test dificil pentru Fair Play in meciul cu Real Bucuresti de aseara, test picat cu scorul de 8-3 si Realul isi continua forma buna aratata in ultima perioada!

Fair Play nu o ducea prea bine in clasamentul Ligii I inainte de confruntarea cu Real Bucuresti de aseara, ei fiind pe locul 16, exact deasupra locurilor retrogradabile direct. Real Bucuresti este intr-o continua crestere de forma in ultimul timp, locul 10 ocupat de ei dupa inceputul slab de campionat.

Fair Play deschide scorul in prima repriza, in minutul 7 prin Anghel Dan, dar dupa nici 3 minute, Real Bucuresti egaleaza pe tabela de marcaj prin golul lui Bostan Marius. In minutul 12, Patrascu Sorin isi duce echipa in avantaj si Realul isi aseza jocul in favoarea lor. Fair Play se tine bine de adversar in aceasta repriza si egaleaza in minutul 16 prin Marius, dar Realul intra la cabine cu un avantaj minim prin reusita lui Valcu Ioan din ultimul minut. Se pare ca pentru a doua repriza benzina se termina la Fair Play, deoarece Real Bucuresti reuseste sa marcheze de 5 ori in poarta lor. In minutele 27 si 30, Lang Alin face 5-2, iar in minutul 31 scorul devine 6-2 prin reusita lui Petrovic Dan. Cazan Cristian reduce din diferenta in minutul 32 dar acest lucru nu isi face echipa sa forteze mai mult. Valcu Ioan majoreaza avantajul Realului in minutul 33 si duce scorul la 7-3. Bostan Marius inchide socotelile in aceasta confruntare, prin golul din minutul 37 iar scorul final arata un 8-3 in favoarea echipei Real Bucuresti. Dupa aceste siruri de victorie, Real Bucuresti urca pe locul 7 la doar 4 puncte de primul loc, de unde acum cateva etape erau pe ultimul loc in clasament, senzationala revenire pentru ei.

Articole similare

Close