Articole

Asediu la poarta adversă: FC Tunari a spulberat-o pe FC Faraonii în ultima etapă din Liga a III-a Seria 2

FC Tunari a oferit o veritabilă demonstrație de forță în ultima etapă pe care a disputat-o în acest sezon al Ligii a III-a Seria 2. 

Luni seară, pe terenul de la Vrabiei, FC Tunari a spulberat-o pe FC Faraonii cu scorul de 12-2, după ce la pauză a condus cu 5-1.

Stan Marian a avut un început senzațional de meci și a reușit să marcheze un hat-trick pentru FC Tunari în minutele 8, 11 și 13.

Spiridon Cristian a făcut 4-0 în minutul 15, iar FC Faraonii a avut o tresărire de orgoliu în minutul 16, când Paraschiv Petre a redus din diferență.

Cei care au stabilit însă scorul pauzei au fost „Tunarii”, în minutul 17, prin reușita semnată de Stan Aurel.

Scenariul din repriza secundă a fost asemănător cu cel din prima parte.

Gheorghe Ștefan a semnat un hat-trick în minutele 24, 28 și 38, în timp ce Buricea Daniel a izbutit o „dublă” pentru FC Tunari în minutele 26 și 28.

Stan Aurel a recidivat la jumătatea reprizei secunde, iar ultimul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor de la Tunari a fost Lecu Gabriel, cu trei minute înainte de final.

De partea cealaltă, Ilie Roberto Alexandru a mai spălat din rușinea „Faraonilor” cu golul înscris în minutul 33.

În urma acestui rezultat, FC Tunari urcă până pe locul 5 al Ligii a III-a Seria 2, în timp ce FC Faraonii încheie sezonul pe poziția a opta a clasamentului.

Articole similare

Close